Individele coaching

Je worstelt al een tijdje met vraag of probleem op persoonlijk gebied. Dit kan op allerlei gebied zijn.
In elk mensenleven komen momenten voor dat het niet lekker loopt en dat je meer gericht bent op je eigen tekortkomingen of op wat niet gaat zoals je wilt. Dat kan te maken hebben met je thuissituatie, je werk of binnen andere relaties. Ik wil je als  coach graag begeleiden in je persoonlijke ontwikkeling.

Ik wil je graag welkom heten in een persoonlijke ontmoeting die begint door me te bellen of mailen.
Als je na de eerste kennismaking besluit dat je meer wilt weten, plannen we een intakegesprek. (Dit gesprek van ongeveer drie kwartier is gratis.) Daarin wordt je vraag en/of probleem nader verkend en stel je het doel vast dat je wilt bereiken in jou coachtraject. Gaande weg het traject kan dat doel overigens worden aangescherpt.
Als je met mij als coach wilt werken, plannen we na de intake een aantal afspraken, meestal 5 á 6 sessies, van elk ongeveer 5 kwartier. Het is mogelijk dat in onderling overleg nog een vervolgtraject gepland wordt van 2 of 3 sessies (als je een thema wat dieper wilt uitwerken). Meer of minder kan natuurlijk ook.

Het is belangrijk dat je durft te reflecteren, actief werkt aan je eigen doelen en voor je eigen ontwikkeling verantwoording neemt. Het kan zijn dat je huiswerk mee krijgt. Na elke sessie, maak je een reflectieverslag. Dit alles om je ontwikkeling te stimuleren.

Heb je behoefte aan een sessie om je ontwikkeling op te frissen, dan kan dat natuurlijk ook. Neem gerust contact met me op. Dan bespreken welke wensen je hebt en de mogelijkheden.

Ontdek wat je mogelijkheden zijn, als je problemen ineens anders gaat zien en ontdek wat je anders kunt doen om je gestelde doel(en) te bereiken. Geniet van je ontwikkeling en laat anderen ervan mee profiteren.

Omdenken: “Als je dit probleem niet zou hebben, wat zou je dan wèl hebben?”

Ik heet je van harte welkom.